Cautare

9147 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati constanta" (3.31 secunde)
21 mai 2009 reprezinta ultima zi de depunere a documentatiei pentru calculul taxei pe poluare nemajorata.
Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului si Tribunalului Constanta, firma care asigura salubritatea municipiului Mangalia a intrat oficial in faliment pe 04. ... 2009, in urma sentintei judecatoresti din 23. ... 2009, in dosarul 6011/118/2008, inregistrat pe rolul instantei pe 25.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
Comisarul sef Adi Toba (foto), seful Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Constanta, este cercetat prealabil de catre ofiteri specializati din cadrul IGPF, pentru deficiente manifestate in exercitarea activitatilor manageriale, neglijenta manifestata in indeplinirea atributiilor de serviciu si pentru lipsa de exigenta in organizarea si coordonarea activitatii de supraveghere si control la trecerea frontierei de stat, ne-a declarat ieri Fabian Badila, purtatorul de cuvant al Politiei Romane de Frontiera.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Acest din urma aspect este unul esential, avand in vedere ca anul acesta au intrat la Bac si cei care, in 2009, in loc sa mearga la scoli profesionale, au intrat la liceele cu profil tehnic.
"Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
Cu toate acestea, in cursul unei scurte declaratii facute, ieri, reprezentantilor mass-media seful statului s-a declarat impotriva transferului Administratiei Porturilor Maritime in subordinea Primariei, respectiv Consiliului Judetean Constanta.
Tot ieri, ministrul Transporturilor a declarat ca Portul Constanta "necesita investitii pentru a putea prelua traficul de marfuri catre Europa Centrala", iar in acest sens, a apreciat Ludovic Orban, este nevoie de imbunatatirea infrastructurii si marirea capacitatii terminalului de containere.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Dosarul fostului director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, dupa ce a trecut in prima instanta de fostul Parchet National Anticoruptie, aflat pe atunci in mainile pensionatului Ioan Otel, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.
In timp ce la Bucuresti PSD-ul l-a ales pe cel "care este", si anume Marian Vanghelie (devenit - incredibil, dar adevarat - presedinte de organizatie in locul lui Sorin Oprescu), la Constanta incepe sa miroasa a insubordonare.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, i-a convocat luni pe reprezentantii partidelor politice pentru a stabili data la care va fi convocat Consiliul Judetean Constanta in vederea reconstituirii acestui for.
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
Pe acest subiect au avut loc discutii referitoare la modul in care judetul Constanta se pregateste pentru aceasta integrare, si cat de aproape este Constanta de Europa. ... In ceea ce priveste nivelul de pregatire al judetului Constanta pentru aderarea de la 1 ianuarie 2007, parerile au fost impartite.
In urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta, decizie pronuntata in data de 22 mai anul curent, Consiliul Judetean Constanta este obligat sa plateasca suma de 1.092.744.726 de lei vechi catre Institutia Prefectului judetului Constanta, sustine prefectul Danut Culetu.
google-analytics.com